تاريخ : دو شنبه 21 ارديبهشت 1394 | 19:32 | نويسنده : حمید و میلاد ابراهیمی

پارک‌ها برای ورزش از باشگاه‌های ورزشی مناسب‌ترند

پارک ها و فضاهای سبز که هوای تمیزی دارند نسبت به باشگاه‌های بستر مکان‌های بهتری برای ورزش هستند، زیرا علاوه بر جسم بر روحیه ورزشکاران نیز تاثیر مثبت می‌گذراند.

به گزارش خبرگزاری ایسنا به نقل از رویترز، ورزش کردن در هوای آزاد و فضای سبز بهتر از ورزش در باشگاه‌های بسته است. ورزش در فضای آزاد هم از نظر فیزیکی و هم از نظر روحی باعث افزایش سلامت می‌شود.

در مطالعات منتشر شده در مجله "فیزیولوژی کاربردی" محققان اطلاعات مربوط به ورزشکاران را بررسی کردند. آنها دریافتند که طبیعت به فواید ورزش و فعالیت فیزیکی می‌افزاید و روحیه خود ورزشکار را افزایش می‌دهد.

تام هولاند، مربی ورزشی درباره ورزش در فضای آزاد می‌گوید : ورزش کردن در باشگاه و بر روی دستگاه‌های ورزشی آسان‌تر است. دیگر لازم نیست که ورزشکار در برابر باد یا گرما و سرما مقاومت کند و یا با تغییر سطح زمین و ناصافی‌های آن کنار بیاید.

ورزشکار هنگامی که در فضای آزاد تمرین می‌کند باید از محیط اطراف آگاهی داشته باشد افرادی که می‌خواهند از ورزش در سالن به سمت ورزش در فضای آزاد بروند باید در جلسات اول با حرکات ساده و پیاده روی ساده شروع کنند و کم‌کم شدت ورزش را افزایش دهند. باشگاه امنیت بیشتری دارد و همیشه فضا و دستگاه‌های ورزش خشک هستند. با این حال ورزش در فضای آزاد از نظر روحی مناسب‌تر است



تاريخ : دو شنبه 21 ارديبهشت 1394 | 19:29 | نويسنده : حمید و میلاد ابراهیمی

حفاظت مغز از تخریب ناشی از افسردگی با ورزش

محققان اخیرا دریافته‌اند که ورزش خاصیت سم‌زدایی در اسکلت عضلانی ایجاد می‌کند و این مسئله تاثیرات مخرب افسردگی بر مغز را از بین می‌برد.

به گزارش ایسنا، ورزش و فعالیت فیزیکی تاثیرات مفیدی بر سلامت می‌گذارد و یکی از این تاثیرات جلوگیری از افسردگی ناشی از استرس است. تاکنون مکانیزم این تاثیر مشخص نبود.

در مطالعات جدید بر روی موش‌ها، محققان نشان دادند که ورزش تغییراتی در اسکلت ماهیچه‌ای ایجاد می‌کند که باعث پاکسازی خون از مواد ناشی از استرس می‌شود این مواد به مغز آسیب می‌زنند.

این مطالعات در دانشگاه کارولینسکای سوئد انجام شده و در مجله "سلول" منتشر شده است.

یکی از محققان در این باره می‌گوید: از نظر زیست شناختی عصبی هنوز مشخص نیست که افسردگی چیست. مطالعات جدید ما اکتشافات جدیدی انجام داده است و نشان داده است که ورزش مغز را از آسیب دیدگی حفظ می‌کند.

محققان موشی که فعالیت داشت و بیشترین میزان پروتئین آلفا PGG-1 را در ماهیچه‌ها داشت با یک موش عادی مقایسه کردند. آن‌ها این دو موش را در یک شرایط استرس‌زا قرار دادند. بعد از 5 هفته این موش‌ها دچار افسردگی شدند. مقایسه نشان داد موشی که عضلات ورزیده‌تر دارد آنزیم‌هایی به نام KAT ترشح می‌کند که مواد آسیب زننده به مغز را در خون از بین می‌برد.

یکی از محققان می‌گوید مطالعات جدید ما می‌تواند گامی جدید در درمان افسردگی باشد. به نظر می‌رسد اسکلت ماهیچه‌ای خاصیت دفع سموم دارد که می‌تواند مغز را حفاظت کند و از بیماری‌های روحی روانی جلوگیری کند. افسردگی اختلالی بسیار شایع است و بیش از 350 میلیون نفر در دنیا به این مشکل دچار هستند



تاريخ : دو شنبه 21 ارديبهشت 1394 | 19:26 | نويسنده : حمید و میلاد ابراهیمی

مصرف مکمل رسوراترول تاثیر ورزش را خنثی می‌کند

بر خلاف تصور ورزشکاران مصرف مکمل "رسوراترول" فواید ورزش را بیشتر نمی‌کند، بلکه تاثیرات آن را خنثی می‌کند.

به گزارش ایسنا، پیش از این مطالعات مختلف نشان داده بود که "رسوراترول" با ترکیبی که در انگور قرمز وجود دارد، فواید زیادی برای سلامتی دارد. بنابراین این ترکیب به صورت مکمل‌های غذایی برای ورزشکاران تولید شد. با این حال مطالعات جدید نشان داده است که مصرف مکمل‌های رسوراترول ممکن است اثر سو بر فواید ورزش بگذارد. نتایج این تحقیقات در مجله "فیزیولوژی کاربردی، تغذیه و متابولیسم" منتشر شده است.

"رسوراترول" آنتی اکسیدانی است که در گروهی از گیاهان به نام پولی فنول وجود دارد. این ترکیب در انگور قرمز، بلوبری و بادام زمینی یافت می‌شود